oktober 2019

Om 14u en om 16u

oktober 2019

Om 11u

Op Spoor 6!

Stationschef Gaston zit op een bank op het perron van spoor 6. De laatste trein is zojuist vertrokken en het station wordt voorgoed gesloten. Nu kan hij eindelijk nog eens rockgitaar spelen zonder gestoord te worden. Maar dan daagt er toch nog een verdwaalde reiziger op. Die is nog maar net weg of een luidruchtige papegaai fladdert het station binnen. En daar stopt het niet bij. De stationschef heeft zijn handen vol met allerlei wonderlijke personages. En hij wou zo graag nog één keer ongestoord rocken.

Theater Spoor 6 viert met deze uitzonderlijke compilatievoorstelling 30 jaar kindertheater op Spoor 6. Exclusief tijdens Rode Hond.

Voor kinderen van 3 tot 10 jaar

Duur: 60 min
Inkom: 6 euro

oktober 2019

Om 14u en 16u

Duur: 60 min

Inkom: 6 euro

Buik van Bill

De buik van Bill wordt ronder en ronder. Bill past niet meer in zijn mooie pak voor het feest. Hoe komt dat toch? Er groeit vast een kindje in zijn buik. Luiers verversen, slaapliedjes zingen, verhaaltjes vertellen, …, het jonge publiek gaat mee aan de slag om van Bill de perfecte papa te maken. Gelukkig is er ook Tille, de charmante dame van de buurtwinkel die stiekem een boontje heeft voor Bill. Zij vindt het toch allemaal een beetje vreemd.

Een hartverwarmende voorstelling vol bloemetjes en bijtjes, koetjes en kalfje en liedjes voor alle dagen van de week.

Voor kinderen van 3 tot 10 jaar

oktober 2019

Om 11u

Duur: 60 min

Inkom: 6 euro

Stan Stempels

Ik ben Stan Stempels en mijn fiets is kapot. Mijn band staat plat. Mijn stuur draait zot. Ik ben Stan Stempels en ik vind dat niet leuk. Een slag in mijn wiel. In mijn spatbord een deuk. Wie komt onze postbode helpen om tijdig alle kaartjes en brieven in de juiste brievenbussen te steken?
De Kletsmajoor
Voor kinderen van 3 tot 8 jaar

oktober 2019

Om 14u en 16u

Duur: 60 min

Inkom: 6 euro

Wat een zootje

De dierentuindirecteur pakt zijn koffers voor een safari in Afrika, op zoek naar nieuwe dieren voor zijn zoo. Maar hij heeft net de nachtwaker aan de deur gezet. Wie gaat nu de leeuwen op tijd naar bed sturen? Wie geeft de giraffen hun hoestsiroop? Wie poetst de tanden van de krokodil?want zo eindigt toch ieder sprookjesboek.
Voor kinderen van 3 tot 9 jaar

oktober 2019

Om 11u en 14u

Duur: 60 min

Inkom: 6 euro

Koning Achterstevoren

Deze achterstelling zet de wereld op zijn kop. Koning Achterstevoren kruipt ’s morgens klaarwakker in zijn bed en groet zijn bovendanen met een nietgemeend “tot gisteren”. Samen met Koning Achterstevoren, werkman Walter en de kabouters wordt het een achterstelling boordeleeg muziek en verrassingen in het koninklijk park. De jonge bovendanen kunnen slapjes deelnemen door hun beste beentje, stemmetje en snoetje achter te zetten.

De Kletsmajoor

Voor kinderen van 3 tot 12 jaar